Reporters 1/2021

    Друкований журнал виходить за підтримки Спільноти The Ukrainians раз на пів року. Тираж обмежений і швидко закінчується. Першими нові примірники гарантовано отримують наші амбасадори та амбасадорки.

    друкований журнал Reporters

    Перший друкований журнал Reporters з’явився у червні 2021 року. Темою номеру стало 30-річчя Незалежності України. На майже 200 сторінках, у світлинах, репортажах та інтерв’ю ми спробували осмислити, куди рухається країна. 

    Через репортажі розповідаємо про те, як будували українськомовну освіту на сході України, і про те, за яких умов постав перший український правозахисний рух, про виснажливу боротьбу з коронавірусом в українських лікарнях і про постійну битву із системою за право на гідне лікування інших хвороб. А ще — про українське село, що не приймає чужинців, і про священника, котрий залишив Париж, аби скроїти маленьку громаду в Україні. Про бабу Шуру, яка вимолює прощення за вбитих у взаємному геноциді, поки дві сусідні країни чубляться, і ще багато про що інше.   

    Особливістю випуску став спецпроєкт «30 років Незалежності у 30 фотографіях» — з коментарями письменниць, правозахисників, журналісток, філософів та інших членів і членкинь Українського ПЕН. 

    Створення першого номера підтримало Посольство Королівства Норвегія в Україні. 

    0 грн
    *Під словом «купити» мається на увазі здійснення одноразової пожертви у вигляді безповоротної фінансової допомоги на статутну діяльність ГО «УМІ» (The Ukrainians Media).

    У цьому номері

    Щотижня надсилаємо
    найцікавіше